Boligprodusentene

Innhold

Artikler om regelverk og standardisering

Vis filtrering

19 resultater

Type artikkel
Velg område
19 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Arbeidsliv, Regelverk, Korona

  Permittering

  De foreslåtte endringene om redusert arbeidsgiverperiode fra 15 til to dager med full lønn fra arbeidsgivere, er ikke tredd i kraft enda.

 2. Nyhet, Regelverk

  Boligbygger frikjent i sak om skjeggkre

  Dommen fra Follo tingrett endte med full seier for boligleverandør i saken om skjeggkre.

 3. Nyhet, Arbeidsliv, Arrangementer, Regelverk

  Arbeidsgiverkurs

  BNLs advokater arrangerer to aktuelle kurs i arbeidsrett og tariff i høst. Nedenfor finner dere mer informasjon og lenke til påmelding. Det er to aktuelle kurs nå: - Kurs i arbeidsrett 26. november: Opphør av arbeidsforhold. - Tariffkurs 12. desember

 4. Nyhet, Boligkjøper, Regelverk, Standardisering

  Valg av kontrakter

  Sørge for å bruke riktig kontrakt for leveranse av bolig og fritidsbolig til forbruker! Les mer om de vanligste kontraktene for ny bolig eller fritidsbolig.

 5. Nyhet, Kvalitetsforum, Regelverk, Standardisering

  Se Boligprodusentenes Styringssystem

  Vi tilbyr en strukturert samling av rutiner og bruksdokumenter som inneholder tolkninger av regelverk og beskrivelse av god praksis. Det er utsjekket mot myndighetskrav innen en rekke regelverk. Systemet brukes av våre medlemmer dels som det er og dels som mal for innholdet i bedriftenes egne systemer. Her får du tilgang til systembeskrivelsen som viser både referanser til regler og en komplett oversikt over alt innholdet. Du finner også informasjon om tilgang via lisenser til den tekniske løsningen som driftes av Holte.

 6. Nyhet, Arbeidsliv, Regelverk

  Bruk av enmannsbedrifter

  Mange små og mellomstore boligbyggere og entreprenører har fra tid til annen behov for å leie inn arbeidskraft eller benytte en underentreprenør, og bruk av "enmannsbedrifter" er utbredt. Det er viktig å kjenne til regelverket slik at dette skjer på en måte som er innenfor regelverket. Det korte svaret om hvordan enmannsbedrifter skal engasjeres er ved bruk av entreprise, mens innleie ikke er gjennomførbart etter regelverket.

 7. Nyhet, Digitalisering, Medlemsskap og fordeler, Regelverk

  Smart utarbeiding av byggesøknader

  Årets høsttilbud til våre medlemmer er en gunstig anskaffelse av den nye søknadsløsningen "Holte ByggSøk". Nå får du som medlem gode rabatter før Bygg Reis Deg starter 16. oktober. Løsningen gir deg blant annet digital nabovarsling og signering med BankID og elektronisk oversendelse til kommunen.

 8. Nyhet, Arrangementer, Regelverk, Pressemeldinger

  Pressekonferanse - ny rapport om kvalifikasjoner

  Pressekonferanse tirsdag 17. september, kl. 0900, Næringslivets Hus, Middelthunsgate 27, møterom "Barneplassen". Boligprodusentene legger frem rapporten "Kvalifisert for å bygge – enkelt å velge seriøst" som innspill til Byggkvalitetutvalget. Rapporten dekker utvalgets mandat og gir blant annet forslag til sentral godkjenning og flere av virkemidlene i plan- og bygningsloven.

 9. Nyhet, Arrangementer, Prosjekteringsforum, Regelverk

  Møte bransjenorm parkeringsplasser

  Boligprodusentene inviterer medlemmer til møte om utvikling av bransjenorm for beskrivelse av størrelse på parkeringsplasser i garasjeanlegg