Boligprodusentene

Innhold

Boligkonferansen 2020 - Fra grønnvasking til grønt fundament!

Boligkonferansen arrangeres for ellevte gang i 2020! Konferansen setter rammebetingelser, boligpolitikk, bærekraft og boligmarkedet på agendaen.

Boligkonferansen arrangeres for ellevte gang i 2020! Årets konferanse har vi kalt "Fra grønnvasking til grønt fundament" da konferansen legger på plass noen avgjørende byggesteiner og nye fakta for en mer bærekraftig boligbransje. Vi henvender oss til våre medlemmer, byggevareindustrien, alle som setter premisser for boligbyggingen og til våre fremtidige boligkunder. 

Konferansen går over to dager;

Tirsdag 5. mai er viet boligprodusentenes miljøpolitikk, hvilke mål vi setter oss og hvordan vi som fellesskap skal nå målene ved bruk av standardisering, teknologi og samarbeid i verdikjeden. Vi avslutter dagen med en hyggelig middag og vår prestisjefylte prisutdeling. Tema for kvelden er "Trøndersk aften" og Bjarne Brøndbo står for kveldens underholdning. Med andre ord, mye å glede seg til! 

Onsdag 6. mai står Boligprodusentenes forening sin generalforsamling og medlemsmøte på agendaen. Fra kl. 10.30 vil det avholdes et fellesmøte i samarbeid med Byggevareindustrien hvor tema for dagen er "Klimaregnskap for nye boliger". 

Les mer om Boligkonferansen her