"Boliger for by og land" - Følg Boligkonferansen digitalt 8. september

Meld deg på slik at du kan følge Boligkonferansen 8. september digitalt. Vi har ingen fysiske ledige plasser, vi fører venteliste, så ta kontakt om du vil ha fysisk billett for 8. og/eller 9. september.

Boligkonferansen setter dagsorden for debatt om boligpolitikk, rammebetingelser og boligmarkedet. Sjekk program og hvem du møter på konferansens nettside.

Boligkonferansen gjennomføres på Meet Ullevall stadion 8. og 9. september. Du kan følge konferansen digitalt 8. september, meld deg på her. 

Vi har ingen fysiske ledige plasser, men fører venteliste. Kontakt Marita Grande på e-post marita.grande@boligprodusentene.no om du vil ha fysisk plass for 8. september, festmiddagen 8. september og/eller 9. september. Så skal vi prøve å skaffe deg en plass. 

Onsdag 8. september er viet boligforsyningen. Utfordringene er dyre og for få nye boliger i by og finansieringsproblemer i distriktene. Hvor vil folk bo med el-bil og hjemmekontor? Hvorfor blir det ikke bygget flere boliger der folk vil bo og finnes det løsninger for å opprettholde bosetting i distriktene?

Statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet Heidi Nakken, Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen, sjeføkonom i DNB Markets Kjersti Haugland, Baard Schumann styreleder i Quality Living Residential, Daniel Kjørberg Siraj konsernsjef i OBOS og Mikkel Sandvik konsernsjef i Mestergruppen AS er noen av de som du vil møte for å diskutere utfordringer og løsninger i forhold til boligbygging i distrikt og by.

På kvelden skal vi ha en hyggelig festmiddag med underholdning, mingling og prisutdeling. Jon Niklas Rønning vil være kveldens konferansier og underholder.

Torsdag 9. september vil det avholdes et fagseminar som alle kan melde seg på. 

  • Rikets tilstand
  • Vi tar opp tråden fra i fjor om miljøkrav og klimaregnskap for bolig
  • Behovet for produktdokumentasjon og ytelseserklæring
  • Taksonomi, grønne boliglån