"Boliger for by og land" - Husk å melde deg på Boligkonferansen!

Boligkonferansen gjennomføres 8. og 9. september på Meet Ullevaal. Boligkonferansen setter dagsorden for debatt om boligpolitikk, rammebetingelser og boligmarkedet.

Boligkonferansen i 2021 arrangeres for tolvte gang.

Boligkonferansen setter dagsorden for debatt om boligpolitikk, rammebetingelser og boligmarkedet. Sjekk program og hvem du møter på konferansens nettside.

 

Vi i Boligprodusentene har stor tro på at vi kan gjennomføre årets konferanse tilnærmet normalt med enkle smitteverntiltak. I forhold til gjeldende regler så er det plass til 200 deltakere, vi har derfor begrenset antall plasser. Meld deg på her for å sikre billett!! 

 

Vi gleder oss til å gjennomføre årets konferanse og møte deg på Boligkonferansen 8. og 9. september!

 

Onsdag 8. september er viet boligforsyningen. Utfordringene er dyre og for få nye boliger i by og finansieringsproblemer i distriktene. Hvor vil folk bo med el-bil og hjemmekontor? Hvorfor blir det ikke bygget flere boliger der folk vil bo og finnes det løsninger for å opprettholde bosetting i distriktene?

 

Statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet Heidi Nakken, Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen, sjeføkonom i DNB Markets Kjersti Haugland, Baard Schumann konsernsjef i Nordr og Mikkel Sandvik konsernsjef i Mestergruppen AS er noen av de som du vil møte for å diskutere utfordringer og løsninger i forhold til boligbygging i distrikt og by. 

På kvelden skal vi ha en hyggelig festmiddag med underholdning, mingling og prisutdeling. Jon Niklas Rønning vil være kveldens konferansier og underholder.

 

Torsdag 9. september vil det avholdes et fagseminar som alle kan melde seg på:

  • Rikets tilstand
  • Vi tar opp tråden fra i fjor om miljøkrav og klimaregnskap for bolig
  • Behovet for produktdokumentasjon og ytelseserklæring
  • Taksonomi, grønne boliglån