"Boliger for by og land" - Møtes vi på Boligkonferansen?

Konferansen begynner onsdag neste uke og vi har bare noen få ledige plasser igjen, sikre deg en av de siste fysiske billettene nå. Du kan også melde deg på digitalt 8. september.

Boligkonferansen setter dagsorden for debatt om boligpolitikk, rammebetingelser og boligmarkedet. Sjekk program og hvem du møter på konferansens nettside.

Nå er det under en uke til konferansen starte og vi gleder oss og ser frem til å møte deg på Boligkonferansen 8. og 9. september! Konferansen gjennomføres på Meet Ullevaal stadion. Vi har noen få ledige fysiske billetter, så meld deg på nå for å sikre deg plass. Du kan også følge konferansen digitalt 8. september. Meld deg på her for oppmøte på Meet Ullevaal eller for å følge konferansen digitalt 8. september.

Onsdag 8. september er viet boligforsyningen. Utfordringene er dyre og for få nye boliger i by og finansieringsproblemer i distriktene. Hvor vil folk bo med el-bil og hjemmekontor? Hvorfor blir det ikke bygget flere boliger der folk vil bo og finnes det løsninger for å opprettholde bosetting i distriktene?

Statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet Heidi Nakken, Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen, sjeføkonom i DNB Markets Kjersti Haugland, Baard Schumann konsernsjef i Nordr, Daniel Kjørberg Siraj konsernsjef i OBOS og Mikkel Sandvik konsernsjef i Mestergruppen AS er noen av de som du vil møte for å diskutere utfordringer og løsninger i forhold til boligbygging i distrikt og by.

På kvelden skal vi ha en hyggelig festmiddag med underholdning, mingling og prisutdeling. Jon Niklas Rønning vil være kveldens konferansier og underholder.

Torsdag 9. september vil det avholdes et fagseminar som alle kan melde seg på. NB: her er det bare 2 ledige plasser:

  • Rikets tilstand
  • Vi tar opp tråden fra i fjor om miljøkrav og klimaregnskap for bolig
  • Behovet for produktdokumentasjon og ytelseserklæring
  • Taksonomi, grønne boliglån