Boligprodusentene

Innhold

Boligkonferansen - Fra grønnvasking til grønt fundament

Nyhet, Arrangementer, Boligkonferansen

Publisert

Boligkonferansen vil foregå på Meet Ullevål 15. og 16. okt. Vi har planlagt smitteverntiltakene sammen med Meet Ullevål, slik at våre deltakere skal være trygge for smittespredning. På grunn av Covid-19 situasjonen kan du i år følge konferansen digitalt. Meld deg på nå!

Årets konferanse har vi kalt "Fra grønnvasking til grønt fundament"! Vi presenterer Boligprodusentenes  vei og løsninger for en mer bærekraftig boligbransje. 

Torsdag 15. oktober er viet boligprodusentenes miljøpolitikk, målene vi setter oss og hvordan vi som fellesskap skal sørge for en mer bærekraftig boligbransje ved bruk av standardisering, teknologi og samarbeid i verdikjeden. Kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup , Per Olaf Lundteigen, sjeføkonom, i DNB Markets Kjersti Haugland, og folklorist og forfatter Thor Gotaas er noen av de du vil møte på konferansen. 

Konferansedeltakerne vil "se og lære" om teknologi og verktøy som skal sette boligbransjen i stand til å analysere og levere CO2-regnskap for boliger, samt bidra til et bærekraftig klima ved bruk av maskinlesbar vareinformasjon.  På scenen vil du møte mange av aktørene som må samarbeide for at dette skal være mulig.  Statssekretær Heidi Karin Nakken (H) og Stortingsrepresentant Espen Barth Eide (AP) vil stå for politiske kommentarer til seansen.

Vi avslutter dagen med en hyggelig festmiddag og vår prestisjefylte prisutdeling. Tema for kvelden er "Trøndersk aften" og Bjarne Brøndbo står for kveldens underholdning. Med andre ord, mye å glede seg til! 

Fredag 16. oktober vil det avholdes en halvdagseminar hvor tema er "Klimaregnskap for nye boliger". 

For å følge Boligkonferansen digitalt må du ha kjøpt billett på forhånd. Klikk her for både ordinær og digital påmelding

Les mer om programmet og hvem du møter her