Hiim blir ny administrerende direktør for Boligprodusentenes Forening

Lars Jacob Hiim blir ny administrerende direktør for Boligprodusentenes Forening 12. mai 2022. Hiim er utdannet jurist, og har arbeidet på Stortinget og i regjeringsapparatet. I over 10 år har Hiim vært statssekretær i flere departementer som Miljø-, Nærings-, Kommunal- og Justisdepartementet. Han har også jobbet med kommunikasjon og arbeidslivspolitikk i NHO.

- Vi er svært glade for å få en så dyktig og erfaren person som Lars Jacob Hiim på laget, sier styreleder i Boligprodusentenes Forening Dag Runar Båtvik. Hiim begynner å arbeide i Boligprodusentene i februar for å bli kjent med foreningen, sette seg inn foreningens oppgaver og for å sikre en god overgang mellom Jæger og Hiim. Per Jæger går av med pensjon i 2022 og vil fortsette å lede Boligprodusentene frem til 12. mai neste år.

- Jeg er takknemlig for tilliten og glad for å få denne spennende muligheten, sier Lars Jacob Hiim.  Boligprodusentene representer en viktig næring gjennom bygging av gode boliger og trygge hjem. Jeg gleder meg til å jobbe for rammevilkårene for medlemmene og bidra til den grønne omstillingen i bransjen.

Kontakt

Dag Runar Båtvik, styreleder i Boligprodusentenes Forening, tlf: 92 24 75 08

Lars Jacob Hiim, tlf: 46 41 82 82

 

Pressemeldingen i PDF