Hovedsponsorer av Boligkonferansen 2023

Publisert

Vi er stolte og glad for å kunne presentere våre hovedsponsorer av Boligkonferansen 2023!

En stor takk til våre hovedsponsorer av Boligkonferansen 2023. Her følger en kort presentasjon av bedriftene:

NorDan ble grunnlagt på Moi i Rogaland i 1926, og er i dag en betydelig produsent av dører og vinduer i Europa. Konsernet har i dag totalt 12 fabrikker, 30 salgskontor, ca. 2200 medarbeidere. NorDan AS er den ledende vindusprodusenten i Norge. I tillegg til hovedkontoret og fabrikken på Moi er det fabrikker i Egersund og på Otta. Åtte regionskontorer sikrer tett oppfølging og nærhet til prosjektmarkedet, byggevarehandelen og byggmestere over hele landet. Les mer og besøk deres hjemmeside www.nordan.no.

Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2o00 ansatte og over 15 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Montér, Montasjeutstyr, Optimera Proff, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk, Optimera Handel, RenCon og Igland Garasjen. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain. Konsernet har mer enn 180.000 medarbeidere i 68 land og er Europas største distributør av byggevarer. Les mer og besøk deres hjemmeside www.optimera.no

Din bedrift har også mulighet til å profilere seg på Boligkonferansen. Kontakt Markedsansvalig, Christine Willums (98815240) for mer informasjon om de ulike sponsorpakkene.