Byggesaksforum – en møteplass for ansvarlig søkere

Nyhet, Regelverk

Publisert

Er du ansvarlig søker? Da vil vi invitere til et nytt faglig forum, skreddersydd for deg som jobber med byggesøknader.

Byggesaksforum er etablert som et samarbeidsprosjekt mellom Holte AS og Boligprodusentenes Forening. Forumet vil være en nøytral møteplass for alle ansvarlig søkere i landet.

Å delta i forumet krever ingen medlemskap eller kundeforhold, og er helt kostnadsfritt. Vi anbefaler at du registrerer deg som deltaker, slik at vi kan holde deg løpende orientert om møter og ting som skjer. 

Registrer deg som deltaker av Byggesaksforum

Hva er Byggesaksforum?

Vi ønsker å skape en arena for erfaringsutveksling mellom ansvarlig søkere på tvers av kommunegrenser, hvor vi diskuterer utfordringen, spørsmål og gode historier rundt byggesak. Forumet skal være tilgjengelig for alle, uavhengig av lokasjon. Informasjon, dialog og møter vil derfor primært skje digitalt. I tillegg til fagmøter vil forumet være en formidler av nyttig fagstoff.

 

Melde på første digitale fagmøte

Byggesaksforums første møte vil gå av stabelen onsdag 7. desember kl 14.00-15.30. Møtet er digitalt og du kan melde deg på allerede nå. Meld deg på her for å motta lenke til møte. Vi har bl.a. invitert direktøren i DiBK, Per-Arne Horne, som vil delta og komme med noen kloke ord. Her kan du lese alt om første møte.

 

Har du konkrete temaer eller problemstillinger du ønsker belyst? Eller kanskje du har en solskinnshistorie du vil dele? I så fall kan du kontakte oss på e-post innen 25. november:

Fagsjef i Boligprodusentenes Forening Marita Grande marita.grande@boligprodusentene.no 

Byggesakssjef i Holte AS Lise Budde lise.budde@holte.no

 

Sjekk ut nettsiden til Byggesaksforum

 

Del gjerne informasjon om Byggesaksforum med andre ansvarlig søkere som du mener kan ha nytte av å delta.