Møtes vi på Boligkonferansen 8. og 9. september?

Vi gleder oss til å gjennomføre årets Boligkonferanse og møte deg. Sett av tiden og meld deg på nå!

"Boliger for by og land" - Boligkonferansen i 2021 arrangeres for tolvte gang.

Boligkonferansen setter dagsorden for debatt om boligpolitikk, rammebetingelser og boligmarkedet. Sjekk program og hvem du møter på konferansens nettside.

Det er plass til 200 deltakere i Meet-salen på Ullevaal stadion. Du vil ikke gå glipp av årets konferanse, meld deg på her for å sikre deg billett.

Onsdag 8. september er viet boligforsyningen. Utfordringene er dyre og for få nye boliger i by og finansieringsproblemer i distriktene. Hvor vil folk bo med el-bil og hjemmekontor? Hvorfor blir det ikke bygget flere boliger der folk vil bo og finnes det løsninger for å opprettholde bosetting i distriktene?

Statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet Heidi Nakken, Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen, sjeføkonom i DNB Markets Kjersti Haugland, Baard Schumann konsernsjef i Nordr og Mikkel Sandvik konsernsjef i Mestergruppen AS er noen av de som du vil møte for å diskutere utfordringer og løsninger i forhold til boligbygging i distrikt og by. 

På kvelden skal vi ha en hyggelig festmiddag med underholdning, mingling og prisutdeling. Jon Niklas Rønning vil være kveldens konferansier og underholder.

Torsdag 9. september vil det avholdes et fagseminar som alle kan melde seg på:

  • Rikets tilstand
  • Vi tar opp tråden fra i fjor om miljøkrav og klimaregnskap for bolig
  • Behovet for produktdokumentasjon og ytelseserklæring
  • Taksonomi, grønne boliglån

Velkommen - Meld deg på konferansen nå!