Boligprodusentene

Innhold

Opplever din bedrift utfordringer med lokale karanteneregler og reiserestriksjoner?

Nyhet, Arbeidsliv, Korona

Publisert

Flere bedrifter har utfordringer på grunn av lokale karanteneregler og reiserestriksjoner. Er din bedrift rammet av de ulike karantenereglene i kommunene? Da vil vi høre fra deg!

Situasjonen med koronaviruset koster oss mye samfunnsøkonomisk. Målet må være å gjøre de samfunnsøkonomiske kostnadene ved epidemien i seg selv så små som mulig. Det er viktig at friske arbeidstakere fortsatt går på jobb, slik at vi unngår at folk mister jobben eller blir unødvendig permittert. Vi må holde hjulene i gang og sørge for at bedriftene overlever denne krisen, sier Per Jæger, adm. dir. i Boligprodusentene. 

Boligprodusentene ønsker å komme i kontakt med våre medlemsbedrifter som opplever utfordringer og vanskeligheter ved de lokale karantenereglene i de ulike kommunene. Dersom din bedrift er rammet, ber vi deg ta kontakt så snart du har anledning ved å sende en e-post til Christine med kontaktinformasjon vi kan nå deg på. 

Veileder til kommunene om lokale karanteneregler eller innreiserestriksjoner i forbindelse med utbruddet av Covid-10 skal bidra til at nasjonale og kommunale smitteverntiltak virker sammen og fjerne hindrene for bevegelse av varer og arbeidskraft mellom kommunene i Norge.

Les veilederen her