Boligprodusentene

Innhold

Ukentlig spørreundersøkelse i forbindelse med korona-viruset

Nyhet, Arbeidsliv, Statistikk, Korona

Publisert

Et oppsummert sammendrag av ukens spørreundersøkelse ble sendt ut til alle respondenter i går, onsdag 25. mars.

Foreningene har nå gjennomført den første runden med ukentlig spørreundersøkelse for å kartlegge hvordan koronaviruset påvirker våre medlemsbedrifter. Den ukentlige spørringen kommer i tillegg til den vanlige rapporteringen av månedstallene for dere som allerede rapporterer aktivitetstall til Boligbarometeret.

Vi hadde god svarrespons på mandagens undersøkelse, og vil takke alle som har svart i første runde! Vi ber om at alle som får spørreundersøkelsen svarer også neste uke, og minner om at fristen for å svare er samme dag.

Onsdag 25. mars ble et sammendrag av ukens undersøkelse sendt til alle respondentene. Dersom du ikke har mottatt mail med resultatene av ukens spørreundersøkelse, ta kontakt med Christine.

Vi har skjønt at flere har vært usikre på om lenken til spørreundersøkelsen fra oss og Prognosesenteret er spam/svindelforsøk. Mailen dere mottar med lenke til spørreundersøkelsen kommer fra denne mailadressen: Boligprodusentene@euro.confirmit.com, og blir sendt ut hver mandag kl. 09.00.

Vi takker alle som har svart på spørreundersøkelsen denne uken, og vil benytte anledningen til å takke på forhånd for neste ukes svar!