Boligprodusentene

Innhold

Boligkonferansen 2020 - Fra grønnvasking til grønt fundament!

Nyhet, Boligkonferansen, Nyhet

Publisert

Boligprodusentenes Forening arrangerer tirsdag 5 mai Boligkonferansen for ellevte gang! Din bedrift har mulighet til å profilere seg på dette årlige møtestedet for bransjens aktører.

Årets konferanse har vi kalt "Fra grønnvasking til grønt fundament" fordi konferansen legger på plass noen avgjørende byggesteiner og nye fakta for en mer bærekraftig boligbransje. Vi henvender oss til våre medlemmer, byggevareindustrien, alle som setter premisser for boligbyggingen og til våre fremtidige boligkunder

Tirsdag 5. mai er viet boligprodusentenes miljøpolitikk, hvilke mål vi setter oss og hvordan vi som fellesskap skal nå målene ved bruk av standardisering, teknologi og samarbeid i verdikjeden. Vi avslutter dagen med en hyggelig middag og vår prestisjefylte prisutdeling. Tema for kvelden er "Trøndersk aften" og Bjarne Brøndbo står for kveldens underholdning. Med andre ord, mye å glede seg til! 

Onsdag 6. mai står Boligprodusentenes forening sin generalforsamling og medlemsmøte på agendaen. Fra kl. 10.30 vil det avholdes et fellesmøte i samarbeid med Byggevareindustrien hvor tema for dagen er "Klimaregnskap for nye boliger". 

Vi tilbyr følgende to sponsorpakker: 

Kontakt oss så snart som mulig dersom din bedrift ønsker profilering under Boligkonferansen.

Kontaktperson: Christine Willums,  christine.willums@boligprodusentene.no