Boligprodusentene

Innhold

Statistikk

Vis filtrering

34 resultater

Type artikkel
Velg område
34 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Boligpolitikk, Statistikk, Pressemeldinger

  Oppløftende salg, mens igangsettingen henger igjen

  Salgstallene viser at markedet er i klar bedring. Salget i august var 40 % høyere enn i august 2019. Men samtidig viser tallene at igangsettingen henger igjen, og igangsettingen hittil i år er den laveste vi har registrert siden vi startet registreringen i 2010, påpeker Jæger.

 2. Nyhet, Statistikk

  Pressekonferanse 15. september - Boligstatistikk for august

  Tirsdag 15. september kl. 10.00 legger Boligprodusentenes Forening frem tall for salg og igangsetting av nye boliger i august 2020.

 3. Nyhet, Statistikk, Pressemeldinger

  Pressemelding - Forventet boligbehov og tall for juli 2020

  SSB har nedjustert befolkningsveksten og Prognosesentret beregner nå et årlig boligbehov på 26 583 boliger for et scenario med lav innvandring. Dette er ca. 2 500 færre boliger enn forrige framskriving. Den største endringen er i Oslo, hvor årlig boligbehov er nedjustert fra 5 000 til ca. 3 400 boliger.

 4. Nyhet, Arbeidsliv, Statistikk, Korona

  Intervju med Adm. dir. Per Jæger i Finansavisen

  I går kom tall fra Boligprodusentenes forening som viste at antall igangsettelser av nye boliger i første halvår ligger 15 prosent under 2019-tallene. Per Jæger sier han er bekymret for utviklingen, og kan ikke annet enn å konkludere med at det vil gi en kraftig boligprisvekst. Se hele intervjuet her!

 5. Nyhet, Boligpolitikk, Statistikk, Pressemeldinger

  Lav boligbygging presser prisene opp i bruktboligmarkedet

  Aktiviteten første halvår har aldri vært lavere enn i 2020. Solgte boliger i andre kvartal er rekordlavt. Færre nye boligprosjekter medfører fall i boligforsyningen og forsterker prisveksten i boligmarkedet, særlig i Oslo og storbyene, sier Per Jæger.

 6. Nyhet, Statistikk, Pressemeldinger

  Pressekonferanse 13. august - Boligstatistikk for juni og første halvår 2020

  Torsdag 13. august kl. 10.00 legger Boligprodusentenes Forening frem tall for salg og igangsetting av nye boliger i juni og første halvår 2020.

 7. Nyhet, Boligpolitikk, Statistikk, Pressemeldinger, Korona

  Rekordlave boligtall varsler stor ledighet!

  For april og mai har aktiviteten aldri vært lavere enn i år. Det samme gjelder samlet aktivitet for årets fem første måneder. Tallene våre varsler et kraftig fall i boligbyggingen med alvorlige konsekvenser for sysselsettingen framover, sier Per Jæger.

 8. Nyhet, Boligpolitikk, Statistikk, Pressemeldinger, Korona

  Manglende boligsalg gir økt ledighet til høsten og gjennom 2021

  Boligtallene for april viser en salgsnedgang på 45 %. Igangsettingen er ned 32 % sammenliknet med april i fjor. Adm. direktør Per Jæger kommer med to tiltak for å sikre at nye boligprosjekter blir igangsatt og for å opprettholde sysselsettingen utover høsten og 2021.

 9. Nyhet, Arbeidsliv, Statistikk, Korona

  Ukentlig spørreundersøkelse i forbindelse med korona-viruset

  Et oppsummert sammendrag av ukens spørreundersøkelse ble sendt ut til alle respondenter i går, onsdag 25. mars.

 10. Nyhet, Boligbarometeret, Nyhet, Statistikk, Pressemeldinger

  10 på topp i boligbygging i 2019

  OBOS beholder plassen som landets største boligbygger i 2019, med 1 436 igangsatte boliger, viser tall fra Boligprodusentenes Forening. Dette inkluderer tall fra deres heleide datterselskap Block Watne.