Boligkonferansen 2020 - Fra grønnvasking til grønt fundament!

15. og 16. oktober Meet Ullevaal

Innhold

Boligkonferansen - Hvordan skal vi klare klimaløftet i boligbyggingen? 

Boligkonferansen arrangeres for ellevte gang i 2020! Årets konferanse har vi kalt "Fra grønnvasking til grønt fundament" da konferansen legger på plass noen avgjørende byggesteiner og nye fakta for en mer bærekraftig boligbransje. Nye verktøy og samarbeid i verdikjeden vil bidra til reduksjon av klimagassutslipp. Målet er 2023 - Vi har satt mål for 2023 – kom og se fremtidens løsninger!

Nikolai Astrup, Kommunal- og moderniseringsminister kommer, bli med du også!

Torsdag 15. oktober er viet boligprodusentenes miljøpolitikk, hvilke mål vi setter oss og hvordan vi som fellesskap skal nå målene ved bruk av standardisering, teknologi og samarbeid i verdikjeden. Vi henvender oss til våre medlemmer, byggevareindustrien, alle som setter premisser for boligbyggingen og til våre fremtidige boligkunder.  Kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup , Per Olaf Lundteigen, sjeføkonom, i DNB Markets Kjersti Haugland, og folklorist og forfatter Thor Gotaas er noen av de du vil møte på torsdagen.

Vi vil også holde en demonstrasjon der du kan se og lære om teknologi og verktøy som skal sette boligbransjen i stand til å analysere og levere på CO2-regnskap, samt bidra til et bærekraftig klima ved bruk av maskinlesbar vareinformasjon.  Det vil være flere aktører medvirkende på scenen.  Statssekretær Heidi Karin Nakken (H) og Stortingsrepresentant Espen Barth Eide (AP) vil stå for politiske kommentarer til seansen.

Vi avslutter dagen med en hyggelig festmiddag og vår prestisjefylte prisutdeling. Tema for kvelden er "Trøndersk aften" og Bjarne Brøndbo står for kveldens underholdning. Med andre ord, mye å glede seg til!  

Fredag 16. oktober vil det avholdes et seminar hvor tema for dagen er "Klimaregnskap for nye boliger". 

Boligkonferansen vil gå av stabelen på Meet Ullevål 15. og 16. okt.

Boligkonferansen vil foregå i trygge rammer og antall fysiske billetter er begrenset til 200 stk. Du kan i år skaffe deg billett for livestream om du ikke kan komme til Meet Ullevål.

 

Sikre deg fysisk eller digital billett her!

 

Vår plan for smittevern under konferansen, oppdatert 29. september her!

Arrangementet begynner om

  • 0dag
  • 0time
  • 0minutt