Veibeskrivelse og praktisk informasjon

Her finner du alt du trenger å vite om booking av hotellrom,  veibeskrivelse og informasjon om oppholdet på Quality Hotel Expo.

I år ser vi frem til å ønske velkommen til Boligkonferansen 10. og 11. mai, i nye lokaler på Quality Hotel Expo, Fornebu.

Hotellovernatting

I år må du selv booke hotellovernatting. For rabattert pris på overnatting fra 10.-11. mai på Quality Hotel Expo, kan du sende e-post til q.expo@choice.no og oppgi bookingkode 017395, innen 25.04.23. 

Kontaktinformasjon til Quality Hotel Expo:

Adresse: Snarøyveien 20, 1360 Fornebu

Telefon : +47 67 11 70 00

E-postbooking.expo@choice.no

Veibeskrivelse via Google map

Finn frem til Quality Hotel Expo

Buss:

Ta buss 24,28,31,40 eller 81 retning Snarøya til holdeplass Fornebuparken . Fra busstoppet kan du gå inn på hotellet via Aker Solution sin inngang (25-50 m. å gå)

Fra Oslo Lufthavn Gardermoen:

Ta flytoget til Lysaker. Fra Lysaker går buss 24, 28, 31, 31E eller 81 til busstoppet Fornebuparken.

Fra Oslo Sentralbanestasjon:

Ta buss 31 eller 31E retning Snarøya fra Jernbanetorget til Fornebuparken.

Med bil - parkering:

Det er parkering i parkeringshuset i kjelleren under hotellet. Prisen er 150 NOK per døgn ved forhåndsbetaling på automaten i garasjen. Ved forhåndsbetaling kan du også kjøre ut og inn så mye du ønsker i perioden det er forhåndsbetalt for, uten at ny periode starter. Ellers betaler du 20kr for første gang, deretter 10 kr per påbegynt 20 min. Fra garasjen tar du heisen opp til resepsjonen som ligger i 1 etasje hvor Boligkonferansen finner sted. Utenfor hovedinngangen er det mulighet for på/avstigning med bil og taxi, samt korttidsparkering mot betaling. All parkering ute og i parkeringshuset driftes av APCOA. 

Ting å gjøre

På vakre Fornebu ligger alt til rette for et fantastisk opphold. Her har du umiddelbar nærhet til natur og sjø, og ikke mer enn 150 meter fra hotellet finner du Fornebukta med strand og bademuligheter. I tillegg til treningsrommet i underetasjen, finner du fantastiske ruter til løpeturer langs fjorden. For den turinteresserte finnes det mange turstier å utforske i området. Spør i resepsjonen, eller følg stiene fra hotellet. Baren er betjent fra kl. 17:00, og her kan man nyte noe godt i glasset utendørs dersom været spiller på lag. Kl. 17:30 blir det i tradisjonstro quiz med teknisk sjef i Boligprodusentene, Lars Myhre. 

Festmiddag og prisutdeling

Kl. 18:30 blir det servert aperitiff utenfor Expo-salen ved resepsjon- og barområdet. Kl. 19:00 setter vi oss til bords i Expo-salen. Det blir servert en 3-retters meny. Vi skal dele ut følgende priser under middagen:

- Årets småhusprosjekt

- Årets leilighetsprosjekt

- Årets hytteprosjekt

- Årets medlem

- Årets bidragsyter

Festen fortsetter etter middag. Baren er åpen til kl.01:30 og lokalet stenger kl. 02:00.