Innhold

Nyheter

Vis filtrering

11 resultater

Type artikkel
Velg område
11 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Hytteprodusentene, Nyhetsbrev

  Trygt hyttekjøp

  Vi lanserer den nye merkeordningen Trygt hyttekjøp i 2020! Merkeordningen skal synliggjøre de kvalitetsbevisste hytteprodusentene for alle som skal kjøpe ny hytte.

 2. Nyhet, Fagdager, Hytteprodusentene

  Her er presentasjonene fra fagdagene

  Hytteprodusentene hadde sine fagdager 4. og 5. september på Gardermoen. Årets tema omfattet blant annet, hyttemarkedet, hyttebygging som ledd i distriktsutviklingen og innovasjonsarbeid med eksempler og virkemidler.

 3. Nyhet, Hytteprodusentene

  Utsatt til høsten - hyttemøte i Hallingdal

  Dette møtet er avlyst grunnet dårlig påmelding. Vi tar sikte på å avholde møtet på høsten. Hytteprodusentene og Norsk Kommunalteknisk Forening arrangerer et dialogmøte mellom bransjen og hyttekommuner i Hallingdal

 4. Nyhet, Hytteprodusentene

  Siste mulighet for å melde seg på Fritidsboligkonferansen

  Hytteprodusentene ønsker i samarbeid med Lillehammer-regionen Vekst og Norsk Turistutvikling velkommen til Fritidsboligkonferansen 2019. Konferansen finner sted på Hafjell Hotell i Øyer den 28. mars fra klokken 09.00-15.30. Kvelden før konferansen kan du delta på en «meet & greet» med befaring på Mosetertoppen.

 5. Nyhet, Boligkjøper, Hytteprodusentene

  Råd ved kjøp av ny hytte

  Mange vurderer nå kjøp av ny hytte. Her gir vi råd om hvilke kontrakter du bør bruke, hvordan velge en seriøs hytteprodusent, samt andre tips for hvordan sikre et trygt hyttekjøp.

 6. Nyhet, Arrangementer, Hytteprodusentene

  Meld deg på Fagdager for hytteprodusentene

  19. - 20. september avholdes det fagdager for hytteprodusenter på Quality Airport Hotel, Gardermoen. Her settes det en fokus særlig fokus på hytte- og fritidsboligmarkedet.

 7. Nyhet, Hytteprodusentene

  Planlegging av fritidsbebyggelse

  På oppdrag fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet har Rambøll og Norsk Turistutvikling laget rapport med innspill til revisjonen av veiledning T-1450. Den nye veiledningen skal tydeliggjøre hovedprinsippene som skal legges til grunn for kommunal og regional planlegging av fritidsboliger.

 8. Nyhet, Hytteprodusentene, Publikasjoner, Regelverk

  Veileder - TEK17-krav til hytter

  Hytteprodusentene har utviklet en veileder som sammenstiller kravene i teknisk forskrift (TEK17) som gjelder for fritidsboliger med én boenhet.

 9. Nyhet, Hytteprodusentene, Regelverk

  Endring i energireglene for laftehytter

  Fra nyttår endres kravene for laftede bygninger slik at omfordeling i disse bygningene kan utføres etter tilsvarende metode som for boligbygninger. Endringen åpner opp for større fleksibilitet med mulighet for individuell tilpasning for laftede bygninger.