Boligkonferansen, Fagdag, Arrangementer

Publisert

Boligkonferansen 2023

  • 10. mai 2023til 11. mai 2023
  • Quality Hotel Expo - Fornebu
  • Påmeldingsfrist 03.05.2023

Velkommen til Boligkonferansen! Her kan du se programmet for 10. og 11. mai, og sikre deg din billett!

Velkommen til Boligkonferansen 2023!

Som den ledende bransjeorganisasjonen for landets boligbyggere, arrangerer vi Boligkonferansen som et årlig møtested for bransjens aktører, der vi setter rammebetingelser, boligmarked og boligpolitikk på dagsorden. 

Det siste året har vært preget av flere negative faktorer; økte byggekostnader, høyere rente, stigende inflasjon, redusert kjøpekraft, energipriser, krig i Ukraina og ettervirkninger av koronapandemien. I tillegg har komplekse og tidkrevende plan- og byggesaksprosesser i kommunene ført til økte byggekostnader og forsinkelser i mange prosjekter.

I en tid som denne trenger vi forutsigbarhet, gode rammebetingelser og et godt samarbeid mellom bedrifter og myndigheter for å sikre kommende generasjoner et godt hjem å vokse opp i, og for å beholde verdifull kompetanse og arbeidsplasser i Norges største fastlands- og distriktsnæring. I år ser vi derfor på hvilke konsekvenser boligbygging, eller mangel på boligbygging, har i by og distrikt, og hva vi kan gjøre for å bedre utviklingen. Tema for årets Boligkonferanse er; Hvordan skal vi få fart på boligbyggingen?

Har du spørsmål kan du ta kontakt med Christine Willums

Arrangementet begynner om

  • 0dag
  • 0time
  • 0minutt