Boligprodusentenes Forening er en interesseorganisasjon for boligproduserende bedrifter i Norge. Foreningen har nærmere 800 medlemsbedrifter (kjeder, enkeltbedrifter i kjedene og enkeltstående bedrifter). Våre medlemmer står for over halvparten av boligbyggingen her i landet. Foreningens virksomhet er særlig rettet mot næringspolitiske spørsmål og utvikling innenfor boligbyggingen.

Som en medlems- og behovsstyrt organisasjon skal Boligprodusentenes Forening være den ledende bransjeorganisasjonen for de kvalitetsbevisste produsenter av boliger og fritidsboliger i Norge.

Boligprodusentenes Forening arbeider aktivt for å styrke kompetansen og ivareta lønnsomhet i bransjen. Ytelser fra foreningens medlemmer skal kjennetegnes av trygghet, kvalitet og bærekraft.

Vi er en del av NHO Byggenæringen og Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO). 

Våre mål

Premissleverandør

Vi skal være den ledende boligpolitiske bransjeforeningen ved å være premissleverandør for boligprodusentenes interesser overfor det offentlige og andre aktører.

Rammebetingelser

Vi skal oppnå forutsigbare og hensiktsmessige rammebetingelser for forsyning av nye boliger ved å fremskaffe og formidle faktabasert kunnskap om bolig og boligpolitikk. 

Næringspolitisk

Vi skal sikre en lønnsom og seriøs næring, ved å synliggjøre konsekvenser av regelverksendringer få medlemmene til å etterleve Boligprodusentenes profesjonalitetserklæring fortolke og forklare regelverk yte medlemsservice og tilby spisskompetanse til medlemmer.

Ledende bransjeorganisasjon

Vi skal representere 2/3 av boligproduksjonen i Norge, ved å være en attraktiv møteplass og stadig rekruttere medlemmer innen bolig og fritidsbolig.

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt!

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt