Boligprodusentene

Innhold

Medlemskap lønner seg!

Boligprodusentenes Forening arbeider aktivt for å styrke kompetansen og ivareta lønnsomheten i bransjen. Vi tilrettelegger for felles løsninger for bransjen og skal være den ledende boligpolitiske bransjeforeningen ved å være premissleverandør for boligprodusentenes interesser overfor det offentlige og andre aktører. Gjennom medlemskapet blir du med i et aktivt bransjefellesskap som er opptatt av utvikling og bærekraft. Boligprodusentenes forening organiserer boligprodusenter som utvikler, bygger og omsetter nye boliger og fritidsboliger i forbrukermarkedet. Våre medlemmer arbeider både i regionale markeder og er landsdekkende innenfor alle typer boligproduksjon.

Dette er et felles innmeldingskjema for NHO og Boligprodusentenes Forening. Innmelding i Boligprodusentenes Forening forutsetter medlemskap i NHO. Vi bruker derfor et felles registreringskjema ved innmelding.

Foreningskontingenten beregnes dels på grunnlag av omsetning og dels på grunnlag av utbetalt lønn. For kjeder beregnes et tillegg pr. produsert bolig. Sett inn i regnearket tall for fjorårets omsetning og samlet utbetalt lønnskostnad, og se hva din kontingent blir. 

Alle medlemmer har signert en profesjonalitetserklæring som tilgodeser foreningens, myndighetenes og forbrukerens interesser.

Adm. dir. Per Jæger

Som en medlems- og behovsstyrt organisasjon er Boligprodusentenes Forening den ledende bransjeorganisasjonen for kvalitetsbevisste produsenter av boliger og fritidsboliger i Norge. 

Adm. dir. Ole Erik Almlid

Ved politisk påvirkning, gjennomslag i forhandlinger og attraktive medlemstjenester skal NHO bidra til lønnsomhet i medlemsbedriftene. Slik skal vi sammen sikre grunnlaget for et økonomisk sunt og vekstkraftig samfunn.

Adm. dir. Jon Sandnes

BNL er den største interesseorganisasjonen for bedrifter og arbeidsgivere i byggenæringen i Norge. Dette gir slagkraft som kommer deg til gode som medlem i en av BNLs 15 bransjeorganisasjoner.

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt!

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt