Boligprodusentene

Innhold

Boligprodusentenes Forening tilrettelegger for felles løsninger for bransjen, og skal være den ledende boligpolitiske bransjeforeningen ved å være premissleverandør for boligprodusentenes interesser overfor det offentlige og andre aktører.

Gjennom medlemskapet blir du med i et aktivt bransjefellesskap som er opptatt av utvikling og bærekraft. Vi er en del av Byggenæringens Landsforening (BNL) og Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO). Som en medlems- og behovsstyrt organisasjon skal Boligprodusentenes Forening være den ledende bransjeorganisasjonen for de kvalitetsbevisste produsentene av boliger og fritidsboliger i Norge.

Medlemskap i Boligprodusentenes Forening gir deg mange fordeler

Dette er et felles innmeldingskjema for NHO og Boligprodusentenes Forening. Innmelding i Boligprodusentenes Forening forutsetter medlemskap i NHO. Vi bruker derfor et felles registreringskjema ved innmelding.

Foreningskontingenten beregnes dels på grunnlag av omsetning og dels på grunnlag av utbetalt lønn. For kjeder beregnes et tillegg pr. produsert bolig. Sett inn tall for fjorårets omsetning og samlet utbetalt lønnskostnad, og se hva din kontingent blir. 

Adm. dir. Per Jæger

Som en medlems- og behovsstyrt organisasjon er Boligprodusentenes Forening den ledende bransjeorganisasjonen for kvalitetsbevisste produsenter av boliger og fritidsboliger i Norge. 

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt!

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt