Fagdag, Arrangementer, Hytteprodusentene

Publisert

Fritidsboligkonferansen

  • 23. mar 2023Kl. 09.00–15.30
  • Scandic Lillehammer Hotel

Torsdag 23. mars arrangeres Fritidsboligkonferansen på Scandic Lillehammer Hotel. Onsdag 22. mars inviteres det til kveldstreff på toppen av Lillehammer.

Velkommen til den årlige Fritidsboligkonferansen på Lillehamme! Arrangørene bak denne nasjonale konferansen er  Lillehammer-regionen VekstSparebank 1 GudbrandsdalInnlandet FylkeskommuneSkåppå, Norsk Turistutvikling og vi i Hytteprodusentene.

Fritidsboliger er viktige for mange kommuner i et nærings- og samfunns-perspektiv. Bygging og bruk av fritidsboliger styrker grunnlaget for lokale arbeidsplasser og bosetting. Mange fritidsboligkommuner har derfor et bedre vare-, service- og kulturtilbud enn hva de ville ha hatt uten fritidsboliger. Men utbygging og bruk av fritidsboliger kan også gi utfordringer når det gjelder arealbruk, naturmangfold, kulturmiljø og landskap.

Den nasjonale fritidsboligkonferansen på Lillehammer tar mål av seg til å ta opp viktige tidsaktuelle tema ved fritidsboligutbygging og bruk. Konferansen skal være en viktig møteplass mellom offentlige og private aktører. Gjennom dialog kan vi i fellesskap finne fram til løsninger som styrker de positive effekter og reduserer de negative i en framtidig utvikling av fritidsboliger.

Tid:
Kveldstreff onsdag 22. mars kl. 18.00-21.00
Konferanse torsdag 23. mars kl. 9.00-15.30

Sted:
Kveldstreff på Kanten Kro på Lillehammer
Fritidsboligkonferanse på Scandic Lillehammer Hotel

Foredragsholdere:
Åste Kristine Ullring Holtan – Hemsedal kommune
Håvard Gangsås – Ringebu kommune
Kjersti Bjørnstad – Kommunal- og distriktsdepartementet
Veronica Blumenthal – Østlandsforskning, Høgskolen i Innlandet
Jan Perry Lund – Grønn Hytteglede
Stine Røsand – Saltdalshytta

Kveldstreff:
På Kanten Kro med panoramautsikt over hoppanlegget fra OL-1994 arrangeres et uformelt kveldstreff for deltagerne. Det serveres viltgryte med godt drikke og gode samtaler. Fyr på peisen blir det også.

Pris:
Kveldstreff inkludert enkel middag onsdag 22. mars: 750,- + mva.
Konferanse inkludert lunsj torsdag 23. mars: 2100,- + mva

Overnatting:
Bo på Scandic Lillehammer Hotel for 1290,- per person i forbindelse med Fritidsboligkonferansen. Bruk bookingkode BLIL220323 for å få avtalepris. Må bestilles innen 21. februar. Bestill rom her.

Fullstendig program kommer i løpet av januar.

Lurer du på hva som skjer på en fritidsboligkonferanse? Les blogginnlegget fra Fritidsboligkonferansen 2022 her.