Vi teller ned til Boligkonferansen, kommer du?

Nyhet, Boligkonferansen

Publisert

I år har vi valgt å kalle Boligkonferansen "Hvor skal vi bygge for folk flest". Vi skal se på boligforsyningen, og diskutere utfordringer og løsninger for boligbygging i storby, by og distrikt.

Boligprodusentene arrangerer i år Boligkonferansen for trettende gang. Dette blir adm. direktør i Boligprodusentenes Forening, Per Jæger, sin siste Boligkonferanse før han går av med pensjon. Han gir stafettpinnen videre til Lars Jacob Hiim, som tar over som adm. direktør i Boligprodusentene fra 12. mai i år. Vi håper du er klar for faglig påfyll, og at du vil være med å gjøre årest konferanse til en minnerik dag! 

For å belyse de ulike temaene, får vi blant annet besøk av Statssekretær i Kommunal- og distriktsdepartementet (KDD), Nancy Charlotte Porsanger Anti (SP). Hun skal snakke om regjeringens løsninger for boligbygging. Tidligere statsminister, nå partileder og parlamentariske leder på Stortinget for Høyre, Erna Solberg , vil fortelle om Høyres løsninger for boligbygging i storby, by og distrikt.

Vider kommer Victor Norman, professor emeritus i samfunnsøkonomi ved Norges Handelshøyskole (NHH), adm. direktør i Husbanken, Osmund Kaldheim, og sjeføkonom i DNB Markets, Kjersti Haugland. Geir Hågen Karlsen, Oberstløytnant og hovedlærer i strategisk kommunikasjon ved Forsvarets Høgskole, vil gi en dagsaktuell oppdatering om konsekvensene for samfunnet som følge av krigen i Ukraina.

Dette er bare noe av det dagen har å by på, så hvis du fortsatt ikke har sikret deg din billett, gjør det nå!

Etter konferansen blir det Quiz og sosialt samvær, før vi fortsetter kvelden med festmiddag og vår prestisjefulle prisutdeling. Lisa Tønne er kveldens konferansier, og i år skal det deles ut følgende priser: 

  • Årets Hytteprosjekt
  • Årets Leilighetsprosjekt 
  • Årets Småhusprosjekt
  • Årets medlemsbedrift
  • Årets bidragsyter 

Onsdag 11. mai starter med Boligprodusentene sin generalforsmaling. Deretter vil det avholdes et fagseminar som er åpent for alle fra 09:30-14:00. Her kan du lese mer om programmet for dagen og melde deg på. 

Arrangementet begynner om

  • 0dag
  • 0time
  • 0minutt