Boligprodusentene

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

182 resultater

Type artikkel
Velg område
182 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet

  Vi lanserer "Boligpakka"

  Vi lanserer nå "Boligpakka" i samarbeid med Holte. Dette er et tilbud om en samling av digitale løsninger for mindre boligbyggere som ikke allerede har sine tekniske løsninger på plass for søknad om byggetillatelse, kontrakter og styringssystem.

 2. Nyhet, Statistikk, Pressemeldinger

  Oppløftende salg og igangsetting av nye boliger

  Aktivitetstallene viser at markedet er i klar bedring. Både salg og igangsetting var høyere i september 2020 enn i september 2019, sier adm. direktør Per Jæger.

 3. Nyhet, Statistikk, Pressemeldinger

  Boligstatistikk for september og 3. kvartal 2020

  Onsdag 14. oktober kl. 10.00 legger Boligprodusentenes Forening frem tall for salg og igangsetting av nye boliger i september og 3. kvartal 2020.

 4. Nyhet, Boligkonferansen

  Nominerte til Årets Boligprosjekt

  Ni boligprosjekter er nominert til prisen som "Årets Boligprosjekt". Vinnerne kåres under Boligkonferansen 2020

 5. Nyhet, Boligkonferansen, Boligpolitikk, Standardisering

  Boligkonferansen 2020 gjennomføres 15. og 16. oktober - meld deg på!

  Årets konferanse har vi kalt "Fra grønnvasking til grønt fundament" da konferansen legger på plass noen avgjørende byggesteiner og nye fakta for en mer bærekraftig boligbransje. Vi har satt mål for 2023 – kom og se fremtidens løsninger! Dette kan du ikke gå glipp av - meld deg på nå!

 6. Nyhet, Arrangementer, Boligkonferansen, Korona

  Boligkonferansen blir gjennomført, og alle smitteverntiltak blir ivaretatt

  Boligprodusentene gjennomfører Boligkonferansen på Meet Ullevål 15. og 16. oktober som planlagt. Som for byggeplassene må vi tilpasse gjennomføringen av konferansen til smittesituasjonen. Nå betyr det, at alle deltakere vil få faste sitteplasser, og tildelt munnbind under registreringen. Våre konferansedeltakere skal være trygge på at de ikke bringer med seg smitte hjem. Vi vil justere smitteverntiltakene løpende i henhold til nasjonale og lokale krav.

 7. Nyhet, Arbeidsliv, Korona

  Bransjestandard om smittevern

  Les BNL`s siste versjon av Bransjestandard om smittevern. Standarden bygger på forskrift om smitteverntiltak mv. under koronautbruddet (covid-19-forskriften) og råd fra Folkehelseinstituttet. OPPDATERT 24.09.2020

 8. Nyhet, Bøker og veiledere, Publikasjoner, Regelverk, Småhus, Enebolig

  Ny utgave av Boligprodusentenes veileder om byggesøknader for småhus

  Vår veileder om byggesøknader for småhus foreligger i sin 13. utgave. Veilederen skal hjelpe deg med byggesøknaden og byggesaksprosessen.

 9. Nyhet, Boligpolitikk, Statistikk, Pressemeldinger

  Oppløftende salg, mens igangsettingen henger igjen

  Salgstallene viser at markedet er i klar bedring. Salget i august var 40 % høyere enn i august 2019. Men samtidig viser tallene at igangsettingen henger igjen, og igangsettingen hittil i år er den laveste vi har registrert siden vi startet registreringen i 2010, påpeker Jæger.

 10. Nyhet, Statistikk

  Pressekonferanse 15. september - Boligstatistikk for august

  Tirsdag 15. september kl. 10.00 legger Boligprodusentenes Forening frem tall for salg og igangsetting av nye boliger i august 2020.