Artikkelarkiv

Vis filtrering

433 resultater

Type artikkel
Velg område
433 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. 26. september gjennomføres det frokostmøte om Sikkerhetsarbeidet i BA bedrifter

    På webinaret er det invitert bl.a. representanter fra nasjonale sikkerhetsmyndigheter, Næringslivets Sikkerhetsråd, og NHO, som vil reflektere rundt hvilke mulige trusler/eksponering som bedriftene står ovenfor, videre endringer i trusselbildet som har/kan ha betydning for aktørene i BA næringen. I tillegg vil Nelfo være tilstede og gi oss gode eksempler på hvordan de sammen med sine medlemsbedrifter jobber med dette.

  2. Fortsatt svakt nyboligmarked gjennom sommeren

    Solgte og igangsatte nye boliger i juli er henholdsvis 17 og 25 prosent lavere enn juli 2022. Det er ingen tegn til bedring i nyboligmarkedet, krisen bare forsterker seg. Nå trenger vi handling fra regjeringen for å sikre boligforsyningen og arbeidsplasser i hele landet, sier administrerende direktør i Boligprodusentene Lars Jacob Hiim.

  3. Følg pressekonferansen 15. august kl. 10 på stream

    Du kan følge Boligprodusentenes Forenings pressekonferanse fra Arendalsuka på stream her. Boligprodusentene vil presentere boligstatistikk for første halvår, andre kvartal og juni 2023, med presentasjon av tall for salg og igangsetting av nye boliger.