Artikkelarkiv

Vis filtrering

464 resultater

Type artikkel
Velg område
464 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Bli med på Boligkonferansen 2024

    Det er svært lav boligbygging i hele landet, og boligbyggingen i Norge er i krise! Hvilke konsekvenser får/har mangel på boligbygging for samfunnet, og hva vi kan gjøre for å bedre utviklingen? Konferansen tar opp utfordringene med manglende boligforsyning og situasjonen for bedriftene og arbeidsplassene, og spør hvordan vi skal snu trenden? Bli med for å diskutere hvordan boligbyggingen skal få en opptur i løpet av 2024?

  2. Ser utflating på salg, fortsatt fall i igangsettingen

    Salgstallene i januar gir håp om at vi har nådd bunnen på salg av nye boliger, sier administrerende direktør i Boligprodusentene Lars Jacob Hiim. Det er særlig småhusmarkedet rundt storbyene som har en positiv tendens i januar. Vi ser fortsatt fallende byggeaktivitet, igangsettingen faller med 17 prosent sammenlignet med januar 2023. Nyboligmarkedet er fortsatt på et historisk lavt nivå, og det blir en svært tøff vinter for bransjen, påpeker Hiim.

  3. Velkommen til Boligkonferansen 2024

    Boligkonferansen gjennomføres 14. og 15. mai på Quality Hotel Expo på Fornebu. Programmet er under utarbeidelse, men vi har allerede flere spennende foredragsholdere du kan se frem til å møte. Meld deg på innen 1. mars og få "tidligrabatt" på kr 500,- på konferansedagen og fagdagen. Vi håper vi ser deg på Boligkonferansen 2024!