Boligprodusentene

Innhold

Boligkonferansen - Hvordan skal vi klare klimaløftet i boligbyggingen?

Nyhet, Arrangementer, Boligkonferansen

Publisert

Nikolai Astrup, Kommunal- og moderniseringsminister kommer, bli med du også!

Boligprodusentene tar nye grep for å møte krav til mer klimavennlige boliger. Nye verktøy og samarbeid i verdikjeden vil bidra til reduksjon av klimagassutslipp. Målet er 2023 - hør om hvordan du kan bidra for at vi skal klare vårt klimaløft.

Boligkonferansen vil foregå i trygge rammer på Meet Ullevål 15. og 16. oktober. I år kan du kan du også følge Boligkonferansen digitalt. Meld deg på her, for å sikre deg billett! 

Torsdag 15. oktober er viet boligprodusentenes miljøpolitikk, hvilke mål vi setter oss og hvordan vi som fellesskap skal nå målene ved bruk av standardisering, teknologi og samarbeid i verdikjeden. Kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup , Per Olaf Lundteigen, sjeføkonom, i DNB Markets Kjersti Haugland, og folklorist og forfatter Thor Gotaas er noen av de du vil møte på konferansen. 

Vi vil også holde en demonstrasjon der du kan se og lære om teknologi og verktøy som skal sette boligbransjen i stand til å analysere og levere på CO2-regnskap, samt bidra til et bærekraftig klima ved bruk av maskinlesbar vareinformasjon.  Det vil være flere aktører medvirkende på scenen.  Statssekretær Heidi Karin Nakken (H) og Stortingsrepresentant Espen Barth Eide (AP) vil stå for politiske kommentarer til seansen.

Vi avslutter dagen med en hyggelig festmiddag og vår prestisjefylte prisutdeling. Tema for kvelden er "Trøndersk aften" og Bjarne Brøndbo står for kveldens underholdning. Med andre ord, mye å glede seg til! 

Fredag 16. oktober vil det avholdes en halvdagseminar hvor tema er "Klimaregnskap for nye boliger". 

Les mer om programmet og hvem du møter her