Boligkonferansen 2023!

Publisert

I år ser vi frem til å ønske velkommen til Boligkonferansen i nye lokaler på Quality Hotel Expo på Fornebu. Programmet er under utarbeidelse, men vi har allerede mange spennende foredragsholdere du kan se frem til å møte. Les mer og meld deg på!

Som den ledende bransjeorganisasjonen for landets boligbyggere, arrangerer vi Boligkonferansen som et årlig møtested for bransjens aktører, der vi setter rammebetingelser, boligmarked og boligpolitikk på dagsorden. 

I år ser vi på hvilke konsekvenser boligbygging, eller mangel på boligbygging, har i by og distrikt, og hva vi kan gjøre for å bedre utviklingen. Tema for årets Boligkonferanse er; Hvordan skal vi få fart på boligbyggingen?. Programmet er under utarbeidelse, men vi har allerede mye spennende å by på. Du kan blant annet se frem til å møte Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, Forskningssjef ved Housing Lab Oslo Meet, Erling Røed Larsen, Statssekretær i Kommunal - og distriktsdepartementet, Kjersti Bjørnstad og Administrerende direktør i NHO, Ole Erik Almlid, for å nevne noen.

Her kan du lese mer om foreløpig program og foredragsholdere.

Boligkonferansen går av stabelen onsdag 10. mai, og på kvelden blir det i tradisjonstro festmiddag med vår prestisjefulle prisutdeling. Til å hjelpe oss å dele ut kveldens priser kommer Kommunal- og distriktsminister, Sigbjørn Gjelsvik (Sp). Følgende priser skal deles ut under årets festmiddag:

- Årets småhusprosjekt 

- Årets leilighetsprosjekt

- Årets hytteprosjekt 

- Årets medlem

- Årets bidragsyter 

Torsdag 11. mai starter kl. 09:30 med Boligprodusentenes Generalfrosamling, etterfulgt av fagseminar. Fagseminaret er åpent for alle å melde seg på.

Vi gleder oss, og håper å se deg 10. og 11. mai på Boligkonferansen!