Artikkelarkiv

Vis filtrering

376 resultater

Type artikkel
Velg område
376 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Send inn kandidater til Årets Boligprosjekt

  Med Årets Boligprosjekt ønsker Boligprodusentene å hedre forbildeprosjekter for hytter, småhus og leiligheter. Send inn kandidater til Årets Boligprosjekt 2023, innen 31. mars. Vinnerne kåres under festmiddagen på Boligkonferansen 10. mai.

 2. Boligkonferansen 10. -11. mai

  Som den ledende bransjeorganisasjonen for landets boligbyggere, arrangerer vi Boligkonferansen som et årlig møtested for bransjens aktører, der vi setter rammebetingelser, boligmarked og boligpolitikk på dagsorden.

 3. Frokostmøte 21. mars

  I samarbeid med NBBL inviterer vi til frokostmøte 21. mars kl. 08:30. Det blir politisk debatt og faglig innsikt om boligbyggingen i årene fremover, og hvordan en kompetent og lønnsom byggenæring angriper utfordringene i usikre tider.

 4. Frokostmøte - Hvordan øke boligbyggingen

  I samarbeid med NBBL inviterer vi til frokostmøte med politisk debatt. Vi skal se nærmere på hvordan vi kan sikre tilstrekkelig boligbygging, en kompetent og lønnsom byggenæring, og en bærekraftig utvikling i boligprisene.

 5. Kurs i Bustadoppføringslova

  Bli med på kurs 23. mars med sekretariatsleder i Boligtvistnemnda, Tommy Helgerud. Kurset tar for seg de sentrale bestemmelsene i Bustadoppføringslova, og det vil bli vist eksempler fra saker som har vært behandlet i Boligtvistnemda. Les mer om kurset og meld deg på!