"Boliger for by og land" - Boligkonferansen 2021

8. og 9. september braker det løs - Vi ser frem til å møtes igjen! Dersom du ikke kan komme til Meet Ullevaal stadion kan du følge konferansen digitalt 8. september.

Boligkonferansen setter dagsorden for debatt om boligpolitikk, rammebetingelser og boligmarkedet. Sjekk program og hvem du møter på konferansens nettside.

Vi gleder oss til å gjennomføre årets konferanse og møte deg på Boligkonferansen 8. og 9. september! Hvis du ikke har mulighet til å komme på Meet Ullevaal så kan du følge konferansen digitalt 8. september.

Ikke gå glipp av konferansen - Meld deg på her for oppmøte på Meet Ullevaal eller for å følge konferansen digitalt 8. september.

Onsdag 8. september er viet boligforsyningen. Utfordringene er dyre og for få nye boliger i by og finansieringsproblemer i distriktene. Hvor vil folk bo med el-bil og hjemmekontor? Hvorfor blir det ikke bygget flere boliger der folk vil bo og finnes det løsninger for å opprettholde bosetting i distriktene?

Statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet Heidi Nakken, Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen, sjeføkonom i DNB Markets Kjersti Haugland, Baard Schumann konsernsjef i Nordr, Daniel Kjørberg Siraj konsernsjef i OBOS og Mikkel Sandvik konsernsjef i Mestergruppen AS er noen av de som du vil møte for å diskutere utfordringer og løsninger i forhold til boligbygging i distrikt og by. 

På kvelden skal vi ha en hyggelig festmiddag med underholdning, mingling og prisutdeling.

Jon Niklas Rønning vil være kveldens konferansier og underholder.

 

Torsdag 9. september vil det avholdes et fagseminar som alle kan melde seg på:

  • Rikets tilstand
  • Vi tar opp tråden fra i fjor om miljøkrav og klimaregnskap for bolig
  • Behovet for produktdokumentasjon og ytelseserklæring
  • Taksonomi, grønne boliglån