Boligprodusentene

Innhold

Boligkonferansen blir gjennomført, og alle smitteverntiltak blir ivaretatt

Nyhet, Arrangementer, Boligkonferansen, Korona

Publisert

Boligprodusentene gjennomfører Boligkonferansen på Meet Ullevål 15. og 16. oktober som planlagt. Som for byggeplassene må vi tilpasse gjennomføringen av konferansen til smittesituasjonen. Nå betyr det, at alle deltakere vil få faste sitteplasser, og tildelt munnbind under registreringen. Våre konferansedeltakere skal være trygge på at de ikke bringer med seg smitte hjem. Vi vil justere smitteverntiltakene løpende i henhold til nasjonale og lokale krav.

Smittevern

Oslo kommune innførte nye tiltak for å hindre smitte og spredning av koronaviruset, som gjelder fra 29. september kl. 12, se pressemelding fra Oslo kommune. Det er mulig å gjennomføre innendørs arrangementer på inntil 200 personer så lenge deltakerne har fast sitteplass. Alle deltakere under Boligkonferansen vil tildeles fast sitteplass i plenumssalen, til lunsj og under middagen.

 

I plenumsalen vil alle deltakerne få et enkeltmannsbord som sikrer 1 m avstand fra skulder til skulder. Se bilde under.

Oslo kommune har informert om at de vil gjøre en ny vurdering av smitteverntiltak om 14 dager. Dersom om det blir endringer vil vi hensynta dette og orientere alle deltakerne. Alle deltakere vil få tilsendt oppdaterte smittevernregler før konferansen.

 

Boligkonferansen - Hvordan skal vi klare klimaløftet i boligbyggingen?

Årets konferanse har vi kalt "Fra grønnvasking til grønt fundament" da konferansen legger på plass noen avgjørende byggesteiner og nye fakta for en mer bærekraftig boligbransje. Nye verktøy og samarbeid i verdikjeden vil bidra til reduksjon av klimagassutslipp. Vi har satt mål for 2023 – kom og se fremtidens løsninger! Kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup kommer, kommer du?

 

Les mer om programmet og hvem du møter her

Boligkonferansen vil foregå i trygge rammer på Meet Ullevål 15. og 16. oktober. I år kan du kan du også følge Boligkonferansen digitalt. Meld deg på konferansen her. 

 

Vår plan for smittevern under Boligkonferansen, oppdatert 29. september