Siste nytt

 1. Send inn kandidater til Årets Boligprosjekt

  Send inn kandidater innen 5. april, det vil bli nominere tre prosjekter innenfor hver kategori. De nominerte vil bli annonsert i våre kanaler og kontaktet i forkant av prisutdelingen. Vinnerne blir kåret på festmiddagen under Boligkonferansen 14. mai.

 2. Bli med på Boligkonferansen 2024

  Det er svært lav boligbygging i hele landet, og boligbyggingen i Norge er i krise! Hvilke konsekvenser får/har mangel på boligbygging for samfunnet, og hva vi kan gjøre for å bedre utviklingen? Konferansen tar opp utfordringene med manglende boligforsyning og situasjonen for bedriftene og arbeidsplassene, og spør hvordan vi skal snu trenden? Bli med for å diskutere hvordan boligbyggingen skal få en opptur i løpet av 2024?

Meld deg på!

 1. Tariffkonferansen 2024

  NHO Byggenæringen inviterer alle medlemsbedrifter (herunder medlemmer i Boligprodusentene) til en tariffkonferanse før lønnsoppgjøret 2024. Vi ønsker å gi deltakerne informasjon om kommende tariffoppgjør, samt mulighet til å møte forhandlingsledere og tariffansvarlige. Det vil også bli anledning til å stille spørsmål og komme med innspill.

Boliger til flykninger

Tidligere ble det bosatt rundt 5 000 flyktninger hvert år i Norge. Krigen i Ukraina endret på dette, og i løpet av 2022 ble 31 258 flyktninger bosatt i Norge, hvorav 27 058 fra Ukraina.


Mange av flyktningene som har kommet har blitt bosatt i ledige kommunale boliger eller fått bolig i det private leiemarkedet. Men kapasiteten begynner å bli sprengt, og det blir stadig mer krevende for kommunene å bosette nye flyktninger.

Vi har samlet en oversikt over våre medlemsbedrifter som kan tilby prisgunstige boliger som kan produseres rask og effektivt for flyktninger eller andre trengende. 

Boligprodusentenes FDV-pakke

De to bruksanvisningene er oppdatert med nytt og justert innhold for 2023. Den tekniske spesifikasjonen er ny og basert på NS 3456 FDVU for bygninger og uteområder og er tilpasset den nye standarden.

Boligprodusentenes FDV-pakke inneholder følgende dokumenter:

 1. Bruksanvisning for bolig 2023
 2. Bruksanvisning for leilighet i boligsameie 2023
 3. Spesifikasjon av FDV-dokumentasjon for fellesarealer og tekniske fellesanlegg 2023

Du mottar FDV-pakken på e-post med nedlastbare filer etter bestilling. Fra og med 2023 sendes faktura for Boligprodusentenes FVD-pakke via Holte AS. 

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Få siste nytt fra Boligprodusentene rett i innboksen!

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post