Siste nytt

 1. Send inn kandidater til Årets Boligprosjekt

  Med Årets Boligprosjekt ønsker Boligprodusentene å hedre forbildeprosjekter for hytter, småhus og leiligheter. Send inn kandidater til Årets Boligprosjekt 2023, innen 31. mars. Vinnerne kåres under festmiddagen på Boligkonferansen 10. mai.

 2. Boligkonferansen 10. -11. mai

  Som den ledende bransjeorganisasjonen for landets boligbyggere, arrangerer vi Boligkonferansen som et årlig møtested for bransjens aktører, der vi setter rammebetingelser, boligmarked og boligpolitikk på dagsorden.

Meld deg på!

 1. Åpenhetsloven

  I samarbeid med EBA Oslo, Akershus og Østfold inviterer BNL til seminar/webinar, om redegjørelsen for aktsomhetsvurderinger som virksomheter som er omfattet av åpenhetsloven skal offentliggjøre innen 30. juni 2023.

Årets Boligprosjekt

Med Årets Boligprosjekt ønsker Boligprodusentene å hedre forbildeprosjekter for hytter, småhus og leiligheter. Vi invitere derfor til å sende inn kandidater til Årets Boligprosjekt 2023. Vinnerne kåres under festmiddagen på Boligkonferansen 10. mai.

Boligprodusentenes FDV-pakke

De to bruksanvisningene er oppdatert med nytt og justert innhold for 2023. Den tekniske spesifikasjonen er ny og basert på NS 3456 FDVU for bygninger og uteområder og er tilpasset den nye standarden.

Boligprodusentenes FDV-pakke inneholder følgende dokumenter:

 1. Bruksanvisning for bolig 2023
 2. Bruksanvisning for leilighet i boligsameie 2023
 3. Spesifikasjon av FDV-dokumentasjon for fellesarealer og tekniske fellesanlegg 2023

Du mottar FDV-pakken på e-post med nedlastbare filer etter bestilling. Fra og med 2023 sendes faktura for Boligprodusentenes FVD-pakke via Holte AS. 

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Få siste nytt fra Boligprodusentene rett i innboksen!

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: